Клеї для меблевої промисловості

Багато років KLEIBERIT є надійним партнером виробників меблів і комплектуючих. Асортимент продукції компанії розвивався і розширювався паралельно з інноваціями у виробництві меблів і справив великий вплив на практичне застосування клейових технологій в даній галузі.

Клеї для меблевої промисловості Немає жодного товару в цій категорії.

  • Клеї для личкування крайки

    Для приклеювання крайки використовують клеї-розплави. Вони бувають реактивними, термопластичними, або на основі поліолефіну.

    Термопластичні ЕВА клеї розплави можна знову розплавити, при тому матеріал не втратить своїх властивостей. Реактивні ПУР клеї розплави під впливом температури плавляться і вступають в хімічну реакцію, утворюючи крім фізичного зчеплення, ще й хімічні зв'язки. Що ж до клеїв на основі поліолефіну, то відмінними рисами цих клеїв є висока, в порівнянні з ЕВА клеями-розплавами, термостійкість, але не така висока, як у реактивних ПУР клеїв, а так само висока стійкість до старіння і хороші адгезивні властивості до полімерних матеріалів.

  • Клеї для облицювання профільних...

    Для личкування профілю використовують клеї-розплави. Вони бувають реактивними і термопластичними, або на основі поліолефіну.

    Термопластичні ЕВА клеї розплави можна знову розплавити, при тому матеріал не втратить своїх властивостей. Реактивні ПУР клеї розплави під дією температури плавляться і вступають в хімічну реакцію, утворюючи крім фізичного зчеплення, ще й хімічні зв'язки. Що ж до клеїв на основі поліолефіну, то відмінними рисами цих клеїв є висока, в порівнянні з ЕВА клеями-розплавами, термостійкість, але не така висока, як у реактивних ПУР клеїв, а так само висока стійкість до старіння і хороші адгезивні властивості до полімерних матеріалів.

  • Клеї для мембранно-вакуумного...

    Метод 3-х-мірного каширування плівки на фрезеровані і формовані деревні матеріали, в основному МДФ, знаходить своє застосування переважно при виробництві меблевих фасадів, а також дверних рамок. Для цих цілей в основному використовуються низьков’язькі, добре розпилювані дисперсії на основі поліуретану.

    Вони характеризуються такими властивостями:

    - Висока температуростійкість;

    - Висока волого- і водостійкість;

    - Хороша адгезія до ПВХ, ПП, ПЕТ і ABS-плівок;

    - Дуже хороша початкова міцність.

  • Клеї для каширування по пласті

    Каширування рівних деталей плівкою, шпоном або папером на установках для каширування гарячим або холодним способом є успішним промисловим способом в деревообробної промисловості.

    В якості клейових матеріалів в цьому випадку переважно застосовуються клеї-розплави на основі ЕВА або клеї-дисперсії на основі ПВА.

    Остаточна міцність при даному способі визначається виключно фізичними процесами схоплювання, такими як охолодження клейової маси у термопластичних клеїв-розплавів або випаровування води у клеїв на основі ПВА.

    Відносно новим є застосування реактивних поліуретанових (ПУР) клеїв-розплавів. Для даного способу потрібне застосування спеціально розроблених поліуретанових клеїв-розплавів, з тривалим часом відкритої витримки, високою початковою і кінцевою міцністю.

    Перевагою всіх поліуретанових клеїв розплавів є той факт, що поряд з фізичним процесом схоплювання відбувається додатковий хімічний процес подальшого утворення сітки. Це наступне утворення сітки веде в порівнянні з клеями на основі ЕВА і ПВА до більш вираженої високої температуро- і вологостійкості.

  • Клеї для постформінгу

    Зміна форми жорстких матеріалів з метою облицювання профільної крайки щитових деталей вимагає особливої уваги, оскільки облицювальний матеріал постійно прагне відновити свою колишню форму. KLEIBERIT пропонує спеціальні, легкі в роботі продукти, з надзвичайно високою початковою міцністю, високою температуро- і водостійкістю і можливістю нанесення різними способами.

  • Клеї для м'яких меблів

    Клейові матеріали KLEIBERIT для виробництва м'яких меблів. Ми пропонуємо різні системи на водній основі, або на основі розчинника для склеювання різних спінених матеріалів між собою або з деревом, деревними матеріалами, гофрованим картоном або текстилем. Крім того, можливо склеювання ватних і прогумованих деталей, а також кокосового волокна з піноматеріалом.

  • Клеї для монтажного склеювання,...

    Збірка окремо виготовлених деталей у вузли і єдине ціле часто здійснюється з використанням так званих монтажних клеїв. KLEIBERIT 305, 316, 323 мають короткий час пресування і витримки, є ПВА дисперсіями.

    KLEIBERIT 114.5 - контактний клей на основі поліхлоропрену, для склеювання досить витримати кілька хвилин клей і на кілька секунд притиснути склеювані матеріали, даючи якомога більший тиск, після чого відразу можлива подальша переробка виробу.

    KLEIBERIT 152.0 - необхідний тиск пресування, можливе нанесення методом розпилення, також застосовується в технології «постформінг».

    Зручним і не дорогим рішенням для монтажного склеювання є запатентована фірмою Klebchemie M. G. Becker GmbH & Co. KG система «ПУР-МАКС». Дана система включає в себе три види клейових матеріалів в картушах, пістолет і універсальний очищувач. Система ПУР-МАКС ідеальна для склеювання корпусних меблів при обробці всередині приміщень, для будівництва стендів, при виготовленні іграшок і рекламних матеріалів, при промисловому використанні, а також при застосуванні напівпрофесійними ремісниками.

    Час відкритої витримки:

    - 703.5 - 30 секунд, але менш в'язкий, ніж 703.6;

    - 703.6 - 30 секунд, але більш в'язкий, ніж 703.5; ;

    - 704.0 - 60 секунд;

    - 700.5 - 180 секунд.