Лідери продажів

Клеї для склеювання деревини

Информация

Виробники

Поки що відсутні

Новинки

Постачальники

Поки що відсутні

Переглянуті товари

ПУР-клей D4 ISOCOLL 53, 10 кг

ПУР-клей D4 ISOCOLL 53, 10 кг Збільшити для перегляду

3/17200

Новий товар

Однокомпонентний ПУР-клей ISOCOLL 53, класу водостійкості D4:

Детальніше

411,0 грн

Характеристики

Інформація

Опис Д4 ПУР клею ISOCOLL 53
Однокомпонентний поліуретановий клей. Кристалізується за рахунок вологості що є в повітрі, та вологості що є на склеюваних поверхнях. Має високу стійкість до води, розчинників та високої температури. Не містить розчинників.
Відповідає стандартам EN 204-205 класу D4.

Застосування
Застосовується для склеювання деревини, гіпсу, гіпсокартону, металу, цегли та бетону між собою або один з одним. Склеювання зовнішніх столярних виробів, що вимагають дуже хорошої стійкості до вологості. Склеювання екструдованого або розширеного пінополістиролу, мінеральної вати, цементного волокна, панелей з ДСП, сталевих листів та дерева. Його часто використовують у виробництві холодильних приміщень, ізоляційних панелей, термічних будинків для авто тощо.

Характеристики
Вид Рідкий
Колір Світло - коричневий
В’язкість по Брукфілду при 23°C s4/20 rpm 4500 – 7000 мПа*с
Найкращі результати отримуються при наступних умовах:
Вологість матеріалу Температура в приміщені, матеріалу та клею 8 – 20 % 15 – 25 °C
Час відкритої витримки при 20°C 35 – 50 хв
Час склеювання при 20°C, відносна вологість в кімнаті 65% 55 – 75 хв
Час склеювання зменшується під час роботи при високій температурі (50°C макс. 70°C) або зволоження поверхні водою.

Нанесення
Нанесіть матеріал (клей) на менш пористу поверхню яка буде склеюватися. Наносити клей можна шпателем, ручним валиком або безпосередньо з тари.
Одна з поверхонь, що склеюється, повинна бути пористою або вологою. Якщо обидві поверхні не будуть пористими, слід розпилити на одну поверхню води (від 10 до 15 г/м²). Склеювати необхідно відразу приклавши однакову силу натиску на всю поверхню. Високий тиск не потрібен, але елементи повинні знаходитися в щільному контакті протягом встановленого часу.
Рекомендований розхід: 100 - 250 г / м² залежно від матеріалу, який буде склеюватися.

Увага!
Шкідливий при вдиханні, може подразнити очі, дихальний шляхи та шкіру. Під час роботи при температурі понад 40°C можуть утворюватися шкідливі випари. Для будь-якої іншої інформації зверніться до сертифікатів безпеки (MSDS).

Зберігання
Термін зберігання 9 місяців при температурі 20°C в оригінальній закритій упаковці. Зберігання продукту при температурі вище ніж 30 °C і нижче 10°C, може привести до фізичних змін продукту.