Тікова олія та білий віск

Прозора, натуральна тікова олія використовується на будь-яких породах деревини, в тому числі екзотичних і темних. Призначена для зовнішніх або внутрішніх меблів. Легко наноситься, добре проникає всередину деревини і створює водовідштовхувальну поверхню з хорошою паропроникністю. Матеріал наноситься на нічим не покриту, шліфовану деревину, натура...

Прозора, натуральна тікова олія використовується на будь-яких породах деревини, в тому числі екзотичних і темних. Призначена для зовнішніх або внутрішніх меблів. Легко наноситься, добре проникає всередину деревини і створює водовідштовхувальну поверхню з хорошою паропроникністю. Матеріал наноситься на нічим не покриту, шліфовану деревину, натуральні компоненти у складі масла в поєднанні з УФ-фільтрами гарантують стійкість поверхні до атмосферних явищ.

Білий фінішний віск добре ізолює дерев'яну поверхню при нанесенні в один шар, при цьому створює ефект напівпрозорості. Ізолює смоляні включення в хвойних породах деревини та інші складові в таких породах, як наприклад дуб.

Докладніше

Тікова олія та білий віск Товарів у наявності: 37

на сторінку
Показані 25 - 36 із 37 пунктів
Показані 25 - 36 із 37 пунктів