Лідери продажів

Клеї для шпонування та облицювання пластів

Информация

Виробники

Поки що відсутні

Новинки

Постачальники

Поки що відсутні

Переглянуті товари

Смола Kleiberit 871.0, 25 кг

Смола Kleiberit 871.0, 25 кг Збільшити для перегляду

3/645

Новий товар

Карбамідна смола для приклеювання шпону Kleiberit 871.0. Можливість гарячого пресування, при 70 ° C - 8 хвилин, при 120 ° C - 2 хвилини, якість IF по DIN 68 705.

Детальніше

3 065,5 грн

Характеристики

ПроизводительKLEIBERIT
Условия хранениядо -30°С

Інформація

Характеристики карбамідної смоли для шпону Kleiberit 871.0:

Галузь застосування:

- Приклеювання шпону на звичайні плити, не займисті А2-плити і певні деревинні матеріали;

- Склеювання по пласті;

- Зрощування шпону;

Переваги:

- Хороша розчинність, відсутність подальшого просочування клею;

- Тривалий час відкритої витримки;

- Готовий до використання відразу ж після перемішування з водою;

- Оптимальна в'язкість для переробки;

- При застосуванні стружкових плит класу емісії Е1 при дотриманні наших умов переробки і температурі пресування мінімум 100 град. С. для шпону також досягаються значення класу емісії Е1;

Колір: білий;

Приготування клею: 100 вагових частин клею в порошку + 50 вагових частин води, 18-20 ° C;

При проведенні робіт по личкуванню шпоном з берези необхідно звернути увагу на наступне: шпон з берези складається з неоднорідної деревини, це при облицюванні може призводити до помилок. Щоб не зіткнутися з цією проблемою, рекомендується додавання ПВА-клею, 20-25%, в розчин клею на основі карбамідної смоли.

Тривалість використання клейового розчину:

- При 20 ° C близько 8 годин;

- При 30 ° C близько 3 годин;

Витрата: 100-150 г / м2;

Час відкритої витримки: 10 хвилин;

Тиск пресування: 0,4-0,8 Н / кв.мм.

Час пресування:

- 70 ° C від 8 хвилин, 80 ° C від 6 хвилин, 100 ° C від 3 хвилин, 120 ° C - від 2 хвилин;

При закладанні в прес деталей великої довжини проміжок часу може збільшитися на 15 хвилин.

Зберігання: Клей гарячого пресування 871.0 потрібно зберігати в сухому і прохолодному приміщенні в щільних мішках. Термін зберігання в оригінальній закритій упаковці:

- + 20 ° C близько 6 місяців;

- + 30 ° C близько 2 місяців.