Лідери продажів

Ізолятори та адгезія

Информация

Виробники

Поки що відсутні

Новинки

Постачальники

Поки що відсутні

Переглянуті товари

Грунт-праймер для проблемних поверхонь LDA 004, 5 л

Грунт-праймер для проблемних поверхонь LDA 004, 5 л Збільшити для перегляду

3/11322

Новий товар

Грунт-праймер для закріплення проблемних поверхонь, як меламіновий папір або ПВХ - LDA 004 від «Sivam». Сухий залишок 17,5%, витрата 80-100 г / кв.м.

Детальніше

1 851,1 грн

Характеристики

ПроизводительSIVAM VERNICI

Інформація

Характеристики грунту-праймера для проблемних поверхонь LDA 004:

Галузь застосування:

- меблі, вироби інтер'єру, оповиті ПВХ плівкою або облагороджені меламіновим папером;

- грунт розроблений для проблемних поверхонь, він покращує адгезію, швидко сохне;

переваги:

- Швидко сохне;

Використовується разом з затверджувачем LCB 004 - 50% і розріджувачем LZD 094 - 50-100%;

Питома вага:

- Частина А 0,900 ± 0,01;

- Частина B 0,910 ± 0,01;

Сухий залишок:

- Частина А - 17,5% ± 1;

- Частина В - 17% ± 1;

В'язкість CF:

- Частина А - 35-40 "(CF 2);

- Частина В - 38-42 "(CF 4);

Життєздатність суміші: більше 6 годин;

Сушка при кімнатній температурі:

- Від пилу 15 хвилин;

- На відлип 30 хвилин;

- Повне висихання 8 годин;

Інтервал між шарами без шліфування:

- Мінімум 30 хвилин;

- Максимум 6 годин,

Нанесення поліефірного продукту без шліфування:

- Мінімум 2 години;

- Максимум 4 години;

Витрата розпиленням:

- 1 шар 80-100 г / кв.м.

Розведення: 50-100%;

Рекомендовані цикли:

- Основа меламіновий папір;

- Праймер Lda 004;

- Грунт Lpa 127 поліефірний або Lba 180 пур-грунт прозорий 1-2 шари;

- Шліфування зерном 280-400;

- Фінішне покриття Lga 209 - пур-лак фінішний;

- Основа меламіновий папір;

- Праймер Lda 004;

- Грунт Lpp 501 поліефірний білий або Lbp 650 пур-грунт білий;

- Шліфування зерном 280-400;

- Фінішне покриття Lgp 501 - лак фінішний пігментований глянцевий;

Зберігання: Термін зберігання 12 місяців в оригінальній закритій упаковці при температурі 20 ° С. Частково використаний продукт зберігати в щільно закритих ємностях і максимально швидко його використовувати.