Лаки прозорі

Информация

Виробники

Поки що відсутні

Постачальники

Поки що відсутні

Переглянуті товари

Лак LGA 209 високоглянцевий, 5 л

Лак LGA 209 високоглянцевий, 5 л Збільшити для перегляду

3/10171

Новий товар

Високоглянсовий поліуретановий лак для фарбування меблів LGA 209 від «Sivam». Сухий залишок 52%, двокомпонентний.

Детальніше

Характеристики

ПроизводительSIVAM VERNICI

Інформація

Характеристики високоглянцевого лаку для обробки меблів LGA 209:

Галузь застосування:

- Високоглянцеве оздоблення меблів, різних дерев'яних виробів інтер'єру;

переваги:

- Відмінна покриваність, добре полірується;

- Безусадочний;

- Чудова твердість і шовковистість поверхні;

- Можливе подальше нанесення розігрітого листа фольги, сусальне золото;

Використовується разом з затверджувачем: LCB 070 - 100% або LCB 131 - 100% і розріджувачем LZD 083;

Питома вага:

- Частина А - 1,010 ± 0,05;

- Частина В - 0,950 ± 0,05;

Сухий залишок:

- Частина A - 52% ± 2%;

- Частина A + B, LCB 070 - 44% ± 2;

- Частина A + B, LCB 131 - 50% ± 2;

В'язкість CF 4:

- Частина A - 25 "± 2;

- Частина A + B - 17 "± 1;

Життєздатність суміші: мінімум 4 години;

Сушка при кімнатній температурі:

- Від пилу 15 хвилин;

- На відлип 30 хвилин;

- Повна сушка 24 години;

- Полірувати через 48 годин;

Ступінь блиску: 100;

Нанесення розпиленням повітрям або без повітря;

Витрата при розпилюванні:

- з повітрям 1 шар 120-150 г / кв.м .;

- без повітря 1 шар 110-140 г / кв.м .;

Максимальні витрати на один шар 200 г / кв.м.

розведення:

- під час розпилювання з повітрям 10-50%;

- під час розпилювання без повітря 10-30%;

Рекомендовані цикли:

- Основа: вироби з масиву, шпоновані деталі;

- Барвник серії Lam Makolor;

- Грунт Lba 148 3-4 шари або Lpa 127 поліефірний грунт 2 шари;

- Лак Lga 209;

- Основа: Рамки, різні види шпону;

- Барвник серії Lam Makolor;

- Грунт Lma 590 шпаклівка екструзією 4-5 шару;

- Лак Lga 209;

Зберігання: Термін зберігання 12 місяців в оригінальній закритій упаковці при температурі 20 ° C, частково використаний продукт зберігати в щільно закритих ємностях і максимально швидко його використовувати.