Лідери продажів

Меблеві лаки, грунти, емалі для внітрішніх робіт

Информация

Виробники

Поки що відсутні

Новинки

Постачальники

Поки що відсутні

Переглянуті товари

Прозорий лак Аквідол Д1121 шовковисто-матовий, 5 кг

Прозорий лак Аквідол Д1121 шовковисто-матовий, 5 кг Збільшити для перегляду

3/14841

Новий товар

Водорозчинний, багатошаровий 1-компонентний прозорий лак HERLAC AQUIDOL D 1121 thix.

Детальніше

1 083,75 грн

Характеристики

ПроизводительHERLAC

Інформація

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
Аквідол Д 1121 - багатошаровий лак, що наноситься методом розпилення з високим ступенем прозорості, хімстійкості і блокуванням від склеювання деталей при штабелюванні для обробки меблів та паркету. Можливий високий блиск. Не містить формальдегіду.

ТЕХНІЧНІ ДАНІ:
В'язкість: 70-90 сек.
DIN - EN - ISO 2431 / 20 °C / 4 мм

ТЕХНОЛОГІЯ НАНЕСЕННЯ:
Підкладка: шліфована масивна деревина або шпон
Підготовка поверхні:
   попереднє шліфування: шкурка Р180 - Р280
   очистка: добре очистити від пилу
Нанесення:
   метод: пневматичне розпилення, безповітряний, змішаний, занурення
   витрата: 80 - 120 г/м² для кожного шару
Підготовка матеріалу: добре перемішати
   робоча в'язкість: розпилення
   стандарт 70 - 90 сек.
DIN - EN - ISO - 2431 / 20 ° C / 4 мм
   розчинник: в'язкість за необхідності регулюється водою.

Сушка при кімнатній температурі:
1-й шар         через 30-50 хв. можна шліфувати
2-й/3-й шар   через 40-60 хвилин твердий навпомацки
                     через 4 години можна штабельовані
                     або для паркету через 4 години
                     можна трохи ходити і злегка навантажувати

Форсована сушка:
a) витримка:                  5 хв. при кімнатній температурі
б) конвективная сушка  10 -20 хв. при 60 ° C
в) охолодження:           через 10 хв. до темп. поверхні макс. 25 °C

Очищення робочих інструментів: водою (металеві частини розчинником, змішують з водою, напр. V 0508, щоб уникнути іржі). Засохлий лак очищається V 0508

Подальша обробка поверхні: пром. шліфування шкуркою Р320.

ЗБЕРІГАННЯ:
В оригінальній закритій тарі в сухому приміщенні при температурі не вище 25 °C. Зберігати макс. 12 місяців.