Лідери продажів

Клеї для мембранно-вакуумного пресування за технологією 3D

Информация

Виробники

Поки що відсутні

Новинки

Постачальники

Поки що відсутні

Переглянуті товари

ПУР дисперсія на водній основі IDROPUR EXPRESS (20 кг)

ПУР дисперсія на водній основі IDROPUR EXPRESS (20 кг) Збільшити для перегляду

3/18366

Новий товар

IDROPUR EXPRESS - ПУР клей на водній основі, для приклеювання декоративної термопластичної плівки на дерев’яні панелі за допомогою мембранного або вакуумного преса. Його можна використовувати як 1-компонентний, так і 2-компонентний (додаючи 5% каталізатора CTZ F 200).

Характеризується легкою реактивацією, високою початковою міцністю, швидким схоплюванням та відмінною остаточною термостійкістю з’єднання; з різними декоративними плівками були отримані позитивні результати паростійкості.

Виробник: COLLANTI CONCORDE (Італія)

Детальніше

6 988,2 грн

Характеристики

Кратність ціни20
ТипКлей
Країна-виробник товаруІталія
ПроизводительCOLLANTI

Інформація

 ХАРАКТЕРИСТИКИ                            

 

В’язкість при 20°C (UNI EN 12092)

HV версія

800 ± 200 mPa s

2000 ± 400 mPa s

Основа

Поліуретанова дисперсія на водній основі

Колір

5012 версія

Напівпрозорий / білуватий

Блакитний

Густина при 20°C

1.1± 0.1 г/см³

Кількість нанесення

70 – 100 г/м²

Температура пресування

рекомендована ≥ 60°C < 110°C

Час пресування

рекомендований ≥ 60” < 100”

Очищення

Гаряча вода

 

Зберігання

зберігати в сухому прохолодному приміщенні та в оригінальній упаковці при температурі вище 5°C

 

Термін придатності

6 місяців з дати виробництва при  20°C

Упаковка

Відра, IBC контейнери.

 

CATALIZZATORE CTZ F 200

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ                             

 

В’язкість при 20°C (UNI EN 12092)

Основа

Колір

Густина при 20°C

Пропорції змішування

Життєздатність клейової суміші

Термін придатності

Упаковка

1.250 ± 300 mPa s

Полімери на основі HDMI

Прозорий

1.2 ± 0.1 г/см³

5 вагових частин в IDROPUR EXPRESS

Прибл. 12 годин

12 місяців з дати виробництва при  20°C

пляшки, каністри та бочки

ІНСТРУКЦІЇ З ВИКОРИСТАННЯ

При використанні двох компонентів повільно додайте каталізатор до IDROPUR і ретельно перемішайте міксером або відповідним обладнанням протягом декількох хвилин.

Клейову суміш можна використовувати протягом 12 годин, яка зберігає всі свої властивості. Якщо використовувати після цього часу, склеювання має такі ж характеристики, як і IDROPUR, коли використовується як один однокомпонентний. В якості альтернативи можна додати вдруге (але не більше) каталізатор.

Остаточне схоплювання і, отже, найкращі характеристики досягаються через 7-8 днів. В якості субстрату слід використовувати однорідний МДФ, щоб уникнути естетичних дефектів на поверхні. Клей необхідно розпорошити на попередньо підготовлений МДФ (пантографований) за допомогою відповідного пістолета/обладнання з відповідним соплом (рекомендовано 1,5 мм) і застосовуючи тиск приблизно 3 бари. Увага: перед розпиленням переконайтеся, що поверхня очищена від пилу, масел чи інших речовин, які можуть перешкоджати оптимальній роботі клею. Кількість клею залежить від матеріалів і становить приблизно 70-100 г/м². Клей потрібно розпилити один раз на плоскі поверхні та двічі на пантографовані ділянки (краї, кути та фігурні ділянки загалом, де є більш висока абсорбція в субстраті).

Потім клей повинен висохнути. Для висихання потрібен час, який залежить від різних параметрів, таких як температура та вологість середовища та матеріалів, кількість клею тощо. Орієнтовно слід брати до уваги 20-30 хвилин при 20°C і 55% відносної вологості. Після того, як процес висихання завершено, склеювання має бути виконано протягом того ж дня і ні в якому разі не пізніше 48 годин після нанесення клею. Типовими параметрами є: температура реактивації від 60°C до 110°C, час пресування від 60 до 100 секунд і тиск від 3 до 4 бар.

В залежності також від характеристик декоративної термопластичної плівки та субстрату/панелі, найкращі параметри необхідно час від часу встановлювати шляхом проведення відповідних попередніх випробувань.