Двокомпонентний поліуретановий клей для укладання сходинок, порогів і...
Реактивний однокомпонентний поліуретановий клей для дерева Kleiberit...
Однокомпонентний водостійкий поліуретановий клей PLASTIPOL 444 класу D4...
Класичний однокомпонентний ПВА клей для дерева Клейберіт 300.0. Клей...
Реактивний поліуретановий клей-розплав для приклеювання крайки Kleiberit...
Багатоцільовий універсальний контактний поліхлоропреновий клей Kleiberit...
Універсальний готовий барвник (бейць) "ISI" 0324 темний горіх від...
Спеціальний реактивний однокомпонентний клей для несучих дерев'яних...
Одно- або двохкомопнентна ПВА дисперсія Kleiberit 303,2 груп навантажень...
Швидкосохнучий реактивний ПУР клей Клейберіт 501.8 групи навантаження...
Поки що відсутні
PROTOSTIK 5400 - клей-розплав середньої в'язкості на основі ЕВА для...
Поки що відсутні
Теги
Переглянуті товари
Концентрат барвника P46 ВІЛЬХА від...
3/11701
Новий товар
Концентрат барвника P46 ВІЛЬХА від "Herlac". Домішується у лак в кількості 5-10% для надання тону покриттю.
У наявності з:
Колір | Вільха |
Тип | Концентрат барвника |
Країна-виробник товару | Німеччина |
Производитель | HERLAC |
Характеристики концентрату барвника для підфарбовування лаків:
Галузь застосування:
- Концентрат барвника призначений для підфарбовування лаків з метою досягнення декоративної, вирівняної і високоякісної поверхні;
Технологія нанесення, підготовка матеріалу:
Гомогенізація: розбавити необхідну кількість концентрату барвника з розчинником (1 до 10-ти), добре перемішати і суміш влити в лак.
Добавки: в залежності від бажаної інтенсивності забарвлення або за рекомендацією виробника для досягнення бажаного відтінку:
- 1 шар безбарвний лак + 2 шар (лак з байценконцентратом до 10%);
- 2 шари тонованого лаку (байценкоцентрат до 5%);
Робоча в'язкість: як і у відповідного лаку DIN EN ISO 2431/20 ° C - 4 мм;
Застосування: для нітролаків (Целлоніт), ПУР-лаків (Контрацид), лаків кислотного затвердіння (Мелацид);
Очищення робочих інструментів: розчинниками 65 В, 31 N або 25 N;
Зберігання: В оригінальній тарі в прохолодному і сухому приміщенні при температурі не вище 25 ° C зберігається максимально 12 місяців.