Скотч малярний жовтий 19мм х 50м 80 Vibac (Італія) Малярна стрічка 19 мм...
Реактивний однокомпонентний поліуретановий клей для дерева Kleiberit...
Термопластичний ЕВА клей-розплав для крайки для швидкості склеювання від...
Одно- або двохкомопнентна ПВА дисперсія Kleiberit 303,2 груп навантажень...
Швидкосохнучий реактивний ПУР клей Клейберіт 501.8 групи навантаження...
Багатоцільовий універсальний контактний поліхлоропреновий клей Kleiberit...
Універсальний готовий барвник (бейць) "ISI" 0324 темний горіх від...
Гумірка для склеювання шпону "Шуманн" (60г+20г) 200 м/п коричнева
Реактивний поліуретановий клей-розплав для приклеювання крайки Kleiberit...
Поки що відсутні
Поки що відсутні
Теги
Переглянуті товари
Патина для ефекту старовини меблів...
3/10627
Новий товар
Патина для ефекту старовини меблів LAT 019 від «Sivam», колір - темний горіх.
Наразі товар відсутній
У наявності з:
| Кратность | 1 |
| Виробник | SIVAM |
| Артикул производителя | LAT019 0010 |
Характеристики патини для зістарювання меблів серії LAT:
Галузь застосування:
- Меблі та інтер'єрні столярні вироби, рами, стильні стільці, різні вироби в античному стилі;
- Вироби з ефектом старовини;
переваги:
- Відмінна швидкість сушіння;
- Простота в застосуванні;
- Хороша покриваність;
- Легке усунення надлишку патини;
- Перекривається нітроцелюлозними і поліуретановими продуктами;
Розріджувач: Вода, спирт;
Питома вага: 0,930-0,960;
Робоча в'язкість: 15-20 секунд;
Витрата: 25-50 г / кв.м.
Сухий залишок: 20% ± 2;
Час висихання:
- Мінімум 15 хвилин;
- Максимум 6 годин, залежить від кількості нанесеного матеріалу;
Спосіб нанесення:
- Наноситься розпиленням або пензлем, надлишок, де необхідно, видаляється ганчіркою, або після висихання сталевою шерстю або скотч-брайтом;
Діаметр сопла розпилювача: 0,8-1,2;
Тиск розпилення: 1-1,5 атмосфер;
Витирання патини:
- Видалити патину сталевою шерстю або НЕ тканим шліф. полотном до досягнення бажаного ефекту;
Всі кольори патини змішуються між собою в різних пропорціях для отримання різних тональностей.
Зберігання: В оригінальній тарі в сухому приміщенні при температурі не вище 30 ° C зберігається 12 місяців, частково використаний продукт зберігати в щільно закритих ємностях і максимально швидко його використовувати.