Лідери продажів

Шпаклівки Tikkurila

Информация

Виробники

Поки що відсутні

Новинки

Постачальники

Поки що відсутні

Переглянуті товари

Шпаклівка TIKKURILA SPAKKELI PUUKITTI СУЧОК СОСНИ, 0,5 л / 1 кг

Шпаклівка TIKKURILA SPAKKELI PUUKITTI СУЧОК СОСНИ, 0,5 л / 1 кг Збільшити для перегляду

3/17739

Новий товар

Шпаклівка Тіккуріла Спаккелі Пуукітті призначена для закладення нерівностей на дерев'яних поверхнях всередині приміщення. Закріплене місце легко лакувати, фарбувати або морити. Застосовується для меблів, дверей, панельних стін та стель і інших дерев'яних поверхонь. Після висихання шпаклівка Тіккуріла Спаккелі Пуукітті повторює натуральний колір дерева (під сосну, сучок сосни, дуб тощо).

Детальніше

270,0 грн

Інформація

Властивості

  • Приховує дефекти
  • Легко фарбується
  • Не сідає
  • Не тріскається після висихання
  • Висока адгезію до деревини
  • Підвищена міцність і еластичність
  • Проста в застосуванні

Технічні характеристики

  • Кольори:
    сосна (2203)
    сучок сосни (2204)
    береза (2200)
    дуб (2205)
    бук (2207)
    махагон (2210)
    біла (2208)
  • Блиск: матовий
  • Склад: суміш наповнювачів, пігментів і різних допоміжних речовин у водній дисперсії акрилового полімеру
  • Сухий залишок: 67%
  • Час висихання: не товстий шар шпаклівки можна шліфувати через 4 години, товсті шари вважаються висохлими для шліфування на наступний день
  • Густина: 1,8 кг/л
  • Витрата: 1 л/м² при товщині шару 1 мм

Етапи виконання робіт

  1. Дерев'яна поверхня перед нанесенням повинна бути очищена від пилу, бруду, жиру і залишків фарби та лаку.
  2. Перед застосуванням ретельно перемішати. Шпаклівку наносити товщиною шару 1–2 мм. Глибокі шви і тріщини шпаклюють в кілька шарів. Наступний шар накладають після висихання попереднього.
  3. Час висихання одного шару при температурі (20±2) °С 2–4 години. Суху шпаклівку шліфують абразивним папером або сіткою. Після цього лакують, покривають морилкою або фарбують.
  4. Шпаклівку наносять шпателем або кельмою. Робочі інструменти очищають водою.

Термін зберігання:

12 місяців від дати виготовлення, в герметично закритій тарі при температурі від +5 °С до +35 °С